ESKÜVŐ

Már nem csak álom a felejthetetlen esküvő. Elképzeléseidet segítünk valóra váltani, szaktudásunk és tapasztalatunk segítségével biztosítjuk a nagy napod tökéletes megjelenését. Művészi kivitelezéseinknek és egyedi látásmódunknak köszönhetően már több száz pár elégedettségét tudhatjuk magunkénak.

Legyen az elképzelés elegáns és modern, vagy éppen romantikus és természetes. Rengeteg lehetőség közül választhattok. Minden szezonban megjelennek új trendek, melyeket mi is folyamatosan nyomon követünk, így az elképzeléseitek mellett biztosan számos új ötlettel is tudunk szolgálni Nektek.

Számunkra nagyon fontos a kölcsönös bizalom és szimpátia kialakítása, így minden esetben egy személyes találkozó keretein belül beszélgetünk az első tervekről. Meghallgatjuk elképzeléseiteket, segítünk megtalálni a személyiségetekhez és a helyszínhez leginkább illő virágdekorációt. Megtervezzük a színeket, a hangulatot és kerek egésszé formáljuk az ötleteket. Személyre szabott árajánlatunkat a találkozó után küldjük Nektek.

Virágdekorációink mellett számos kiegészítő bérlésére is van lehetőségetek, legyen szó fényekről, asztalszámokról, vagy akár fa kiegészítőkről. Még nem találtad meg mindenből a tökéletest? Partner szolgáltatóinkat is nyugodt szívvel ajánljuk neked, legyen szó tortáról, egyedi ruháról, vagy éppen a grafikai munkákról.

Keress minket bizalommal! Kérj időpontot személyes találkozóra és kezdjük el valóra váltani az álmaitokat.

NÉV*:
E-MAIL*:
TELEFON*:
TÁRGY*:
ÜZENET*:
*kötelező mező