The Floral Blog! – Indulás!

  Hosszas tervezgetés után nagy örömmel mondhatom, hogy elindul a The Floral Blog!!

   

  Pár évvel ezelőtt, amikor megszületett a fejünkben a Mirosa, nem gondoltam volna, hogy ennyire a szívem csücske lesz. Hálás vagyok azért, hogy a rengeteg befektetett energia, munka és türelem, valamint a szakma iránti szerelem meghozta gyümölcsét és olyan izgalmas munkákat alkothatunk, amiket már a tavalyi és az idei év hozott. A legnagyobb örömöm, hogy a megrendelőink nagy részétől szabad kezet és bizalmat kapok, ezzel pedig semmi más nem ér fel számomra.

  Tele vagyok inspirációkkal és tervekkel, ezért szerettem volna egy olyan felületet, ahol beszámolhatunk nektek saját esküvőinkről és munkáinkról, ötletekről, itthoni és nemzetközi trendekről és sok más olyan virágokhoz és virágkötői mindennapjainkhoz kapcsolódó dolgokról, amiket imádunk.

   

  Esküvői ötletekkel és tippekkel is szeretnénk segíteni, abban, hogy megtaláljátok a számotokra megfelelő virágokat és stílust, esetleg pontosabb dekorációs terveket tudjatok összerakni. Ha nem is a végleges dekoráció, de már egy irányvonal megszületik a fejetekben, megkönnyíti a közös munkát nekünk is, hiszen egy adott vonalon belül is számtalan variáció jöhet még szóba.

   

  Az esküvők és rendezvények mellett rengeteg munkálat folyik a háttérben, sok újdonság van készülőben, melyekről szintén itt fogunk ezentúl beszámolni. Fő profiljaink mellett szépen lassan állandóvá válnak majd a szezonális dekorációink, indul a saját webshopunk…sőt ennél sokkal izgalmasabb dolgok is várnak ránk.:)

   

  Azt már most elárulom, hogy vendég “íróink” is lesznek, akikkel a mindennapokban együtt dolgozunk. Szeretném, ha megismernétek olyan fiatal, szakmájukban rettentően tehetséges embereket, akikkel a munka kapcsolatokból már-már barátokká nőttük ki magunkat és a mindennapos munkáink során, hogyan is folyik a közös munka.